Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Natuurfilm Nederland onder Water op groot scherm

zondag 11 september - 20:30

Gratis

Ontdek de unieke Nederlandse onderwaternatuur in volle glorie! met de prachtige natuurfilm Nederland onder Water die op een groot scherm vertoond.

Deze productie laat voor het eerst in volle glorie de rijke, maar onbekende onderwaternatuur van Nederland zien. Niet eerder brachten ecologen en natuurfilmers zo veel tijd in en om het Nederlandse binnenwater door. De film speelt zich bijna volledig onder water af met zeldzame bewoners als de bittervoorn, de grote modderkruiper of de rivierprik in de hoofdrol. Ook voor de paling is een bijzondere rol weggelegd. Als verteller neemt acteur Gijs Scholten van Aschat je mee in onze bijzondere onderwaterwereld.

De film wordt op een groot scherm vertoond en is leuk voor jong en oud. Iedereen is vanaf 19.00 uur welkom om een plekje te zoeken. Neem dus een klapstoel of zitzak mee naar de Korte Ouderkerkerdijk, Park Somerlust. De toegang is gratis. Er is beperkte parkeergelegenheid in de buurt. Kom daarom met de fiets, lopend of met het openbaar vervoer. .

Gegevens

Datum:
zondag 11 september
Tijd:
20:30
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
, ,

Locatie

Park Somerlust
Korte Ouderkerkerdijk 1019 MA
Telefoon:
1096 AC

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.