Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

KHL Chantant: Kreunen

zondag 27 november - 15:30

€12,50

Luisteren naar artiesten in een fijne Cafésfeer, dat is KHL Chantant. Drs P zong het al ‘Daar heeft u voor een prik  Den helen middag schik.

Een hele reeks chanteurs staat weer te trappelen, begeleid op de piano door Kees van Zantwijk, op de contrabas door Chris Bernhart, en met gastblazers en gitaristen. Host Gerrit van der Linden praat het geheel vastberaden aan elkaar.

Deze ‘special’ staat helemaal in het teken van meerstemmige zang. Dus kwartetten, octetten, duetten, noem maar op.  Nederlands, Duits, Engels, Italiaans. Als het maar ‘Kreunt’, ofwel ‘Schmiert’. Of ‘Croont’.

De mooiste liedjes komen voorbij. Dream a little dream of me. Kleine kokette Kathinka, ‘O Sole Mio en natuurlijk Blue Moon. Een matinee vol Papa’s en Mama’s,  Comedian Harmonists, Barbershop singers, Doo-woppers. Buiten giert de wind, KHL Chantant biedt een warm bad. Een matinee vol zoetgevooisde stemmen, honing en verleiding.

Wil jij genieten van een gevarieerde muzikale middag in een uitstekende sfeer? Dan moet je hier echt bij zijn. En als je een kaartje inclusief theatermenu koopt, heb je helemaal een topavond.
Daar krijgt u bij uw wijntje, 
Een trijntje en refreintje.

Wil je als deelnemer ook eens de sprong wagen?  Geef je op via [email protected]

Gegevens

Datum:
zondag 27 november
Tijd:
15:30
Kosten:
€12,50
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Nieuwe KHL
Oostelijke Handelskade 44A

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.