Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Muziektempel voor een dag. In het Volkshotel

zondag 2 april - 15:00 tot 22:00

€16,00

Het Volkshotel wordt omgetoverd tot muziektempel met concerten van verschillende opkomende bands en live acts verspreid over 9 verdiepingen. Het programma van dit eendaagse muziekfestival is samengesteld door EKKO, Patronaat, Cinetol, GRAP en Broedplaats VKG.

Live Resort is in het leven geroepen om meer plek te bieden aan spannende opkomende live acts in Amsterdam en verschillende Nederlandse podia in de schijnwerpers te zetten. Overal in Volkshotel zijn concerten te vinden, als bezoeker ben je vrij om het hele gebouw te ontdekken.

Je kunt afdalen naar sound bar Doka in de kelder, de lift pakken naar Klein Canvas op de zevende verdieping of Badplaats op het dak en ronddwalen op drie verschillende verdiepingen, waar intieme akoestische optredens plaatsvinden in hotelkamers. Asbest Boys, Yodel Queen, Badtime, The Sunset Society, Laura Sjin, Daisy Daisy en GUYY zijn enkele namen die op de line-up staan. Daarnaast zijn er merchandise-stands en kun je vinyl en
muziekboeken scoren.

Met een ticket heb je toegang tot alle concerten die worden gegeven op de dag. Tussendoor is er ruimte om wat te eten en drinken in de lobby Werkplaats of restaurant Canvas.

Gegevens

Datum:
zondag 2 april
Tijd:
15:00 tot 22:00
Kosten:
€16,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Volkshotel
Wibautstraat 150 1091 GR

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.