Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Aceleratio Sneak Peek Stream | Sjaan Flikweert

donderdag 25 februari - 20:30 tot zaterdag 27 februari - 17:00

€1
Movementalist en Plein Theater presenteren 25, 26 en 27 februari Aceleratio Sneak Peek Streams als voorproefje van de performance-installatie Aceleratio die in mei 2021 in de NDSM Fuse te zien zal zijn.

In de laatste drie van de serie van zes ‘sneak peek’ livestreams vanuit het Plein Theater kijkt de kijker mee ‘onder de huid’ van de performers. Intieme, fragiele en krachtige beelden van individuele performers verbeelden de kunst van het vertragen in tijden van een pandemie. Geïnspireerd op de effecten van de crisis: Een trager lichaam, versnelling in de gedachten, gevoelens die extremer lijken en de noodzaak deze tijd te belichamen. Iedere performer gaat op zoek naar verbinding in zijn eigen poëtische ruimte.

Programma

25 februari 20:00 Sjaan Flikweert (Spoken word)

26 februari 20:00 Dayna Martinez Morales (Dans) & Roberto Callisaya (Percussie/ fluit)

27 februari 20:00 Andreas Denk (Dans)

Camera: Pablo Alanes | Kostuums: Inez Meer | Licht: Petyr Veenstra

Toelichting
Tickets voor de Sneak Peek Streams zijn beschikbaar vanaf €1 tot een uur voor aanvang. Na het kopen van een ticket krijg je een half uur voor aanvang een link naar de livestream toegestuurd. Ook kun je Aceleratio extra steunen door een donatie te doen!

Gegevens

Begin:
donderdag 25 februari - 20:30
Einde:
zaterdag 27 februari - 17:00
Kosten:
€1
Activiteiten Categorie:

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Site:
plein-theater.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.