Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

ADE | 3VIOLAS x Vincent Rang

zaterdag 22 oktober - 19:00

€18,50

In de oude en indrukwekkende Zuiderkerk brengt het onconventionele dynamische altviool-ensemble 3VIOLAS hun eigen minimale composities geïnspireerd door de natuur en de hartslag van een boom. Visual Artist Vincent Rang zal live langzaam evoluerende onderwaterlandschappen creëren die je meenemen naar een andere wereld en die in samenspel met de 3VIOLAS zorgen voor een betoverende ervaring.

3VIOLAS is een onconventioneel, dynamisch ensemble uit Amsterdam van Hessel Moeselaar (altviool), Floris Faber (altviool) en Geerten Feller (altviool). Het ensemble speelt eigen repertoire en decronstrueert en herschrijft bestaande stukken uit verschillende muziekgenres – klassiek, pop, minimal, film en elektronisch.

Experimenteel beeldend kunstenaar Vincent Rang (1989) werkt voornamelijk met bewegend beeld als medium. Hij verkent thema’s als schaal, tijdsbeleving, natuurlijke patronen en symbiose met audio. Zijn blik is vaak gericht op de ‘natuurlijke dansen van het leven’ om daarmee vervolgens abstracte audiovisuele ervaringen te creëren.

Voorstelling om 10.00 en 22.00 uur

Gegevens

Datum:
zaterdag 22 oktober
Tijd:
19:00
Kosten:
€18,50
Activiteiten Categorie:

Locatie

Zuiderkerk
Zuiderkerkhof 72 1011 WB

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.