Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Afvalpaleis

maandag 29 maart - 11:00 tot 17:00

Gratis

Het AFVALPALEIS en de WEGGEEFWINKEL in de Dapperstraat (76-82) zijn van maandag tot en met vrijdag vanaf 11.00-17.00 uur geopend.
Wist u dat de grootste bron van vervuiling door bewoners van Nederland wordt veroorzaakt door de productie en het gebruik van ‘spullen’? Spullen die wij regelmatig, lang voordat ze op zijn, al weer weg gooien. En die wij bij voorkeur van de andere kant van de wereld halen.
Als wij al die goede en nog prima bruikbare spullen nu eens zouden gaan opknappen en hergebruiken, dan zou dit een enorme positieve milieu-impact hebben.
Meehelpen om milieuvervuiling tegen te gaan, en tegelijk je geld in je zak houden? Wie wil dat nu niet?

INLEVEREN SPULLEN
Heeft u spullen die nog goed zijn, maar die u weg wilt gooien? Breng ze dan naar ons toe, zodat iemand anders er weer plezier van kan hebben. Wij kunnen alles gebruiken, meubilair, kleding, huishoudelijke apparaten, servies, sieraden, speelgoed, etc. Ook spullen waar een kleine reparatie aan nodig is, zijn welkom.

Tot de lockdown kunnen spullen worden afgegeven op de Tweede van Swindenstraat 26 (Jungle) Amsterdam. Voor grote spullen, bel eerst: 020-7373326.
Voor het afvalpaleis zijn spullen op de stoep uitgestald die kunnen worden meegenomen.

ZELF MEEHELPEN?
Wij zoeken ook nog vrijwilligers die in onze weggeefwinkel willen staan of die mee willen helpen om spullen op te knappen en te repareren. Interesse? Kom gezellig even langs in de Jungle, locatie Dapperstraat 76 of Tweede van Swindenstraat 26.

Gegevens

Datum:
maandag 29 maart
Tijd:
11:00 tot 17:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Locatie

Afvalpaleis Jungle Amsterdam
Dapperstraat 76-82 1093 VS
Site:
www.jungle.amsterdam

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.