Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Alexander Warenberg | Lunchconcert

donderdag 15 oktober - 12:30

€5,00

Cellist Alexander Warenberg (1998) heeft al meerdere prijzen op zijn naam staan. Hij won eerste prijzen op het concours van de Cello Biënnale, het internationale celloconcours Antonio Janigro in Kroatië, het Britten cello concours, het nationaal concours van de Stichting Jong Muziektalent en het Prinses Christina Concours. Sinds 2017 speelt Alexander in Het Amsterdam Piano Trio samen met Yang Yang Cai (piano) and Shin Sihan (viool). Met behulp van beurzen van de VandenEndeFoundation en de International Music Academy Liechtenstein kan Alexander masterclasses volgen bij gerenommeerde musici zoals Professor Wolfgang Emanuel Schmidt en Jens-Peter Maintz.

Alexander speelt op een cello in 1845 gebouwd door Jean Baptiste Vuillaume, ter beschikking gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF) geeft muziekinstrumenten in bruikleen aan talentvolle (vak)musici. De stichting beheert ongeveer 500 muziekinstrumenten en 250 strijkstokken.
Tip: combineer dit lunchconcert met een lunch in 4’33 grand café.

Uitvoerenden
Alexander Warenberg cello
ntb piano

Het programma van dit lunchconcert wordt later bekend gemaakt.

€ 5,00

Gegevens

Datum:
donderdag 15 oktober
Tijd:
12:30
Kosten:
€5,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR
Site:
www.muziekgebouw.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.