Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Alpha cursus

dinsdag 4 oktober - 18:30

Gratis

Wie is Jezus was Jezus? Waarom gaan mensen naar de kerk, en hoe kun je contact maken met God? De Alpha cursus is de plek waar jij met deze vragen aan de slag gaat. Of je er niets van gelooft, je geloof belangrijk vindt of gewoon nieuwsgiering bent, jij bent welkom!

Elke Alpha-bijeenkomst bestaat uit drie onderdelen: eten, een inleiding en een kleine groep. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland zijn dat er al ruim 325.000!

Voor wie?
Alpha is voor iedereen! Het is de plek waar je jezelf mag zijn, wat je overtuiging ook is. De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent. En bovenal: de plek waar alle verhalen samenkomen. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?
Op Alpha ga je samen met een diverse groep mensen aan de slag met de belangrijkste thema’s van het geloof. Iedereen komt met zijn eigen meningen en vragen. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet nieuwe mensen, met wie je echte, eerlijke gesprekken aangaat. En het is helemaal gratis!

Wanneer?
Vanaf 4 oktober is iedere twee weken op dinsdagavond een Alpha cursus in Kerk de Bron. We starten om 18.30 uur met een maaltijd en om 21.15 uur ronden we de avond af!

Gegevens

Datum:
dinsdag 4 oktober
Tijd:
18:30
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Locatie

De Bron
Hugo de Vrieslaan 2 1097 ED
Site:
www.kerkdebron.org

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.