Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Amsterdam Music Collective | Mahler Symphony Nr. 1

zaterdag 20 november - 20:00

€20,00

Arrangementen van Mahlers muziek voor kleine ensembles bestaan al sinds Schönberg in 1918 zijn Society for Private Musical Performances in Wenen oprichtte. Nu Mahlers muziek op grote schaal wordt uitgevoerd en gehoord, kan een nieuw kamerarrangement overbodig lijken. Door echter het karakter van het origineel te behouden en elke speler als een solist te behandelen, kan Mahlers blootgelegde en kamermuziek-achtige schrijven met succes worden gerealiseerd. Kom luisteren in de Oosterkerk in Amsterdam.

Kleinere bezetting
Het horen van de helderheid van individuele muzikale lijnen kan verborgen aspecten van de partituur onthullen, een intimiteit toevoegen aan de speel- en luisterervaring, en het mogelijk maken dat deze monumentale werken in kleinere zalen worden uitgevoerd zonder enorme financiële beperkingen. Dit arrangement vermijdt bewust het herscheppen van Schönbergs instrumentatie, en streeft in plaats daarvan naar het creëren van een volledig orkestbeeld van vijftien spelers, waarbij alleen de instrumenten in Mahlers partituur worden gebruikt.

Kaarten te verkrijgen via www.amsterdammusiccollective.com
Regulier  € 20,00
Jongeren (15-30 jaar) € 10,00
Kinderen (<15 jaar) gratis

Gegevens

Datum:
zaterdag 20 november
Tijd:
20:00
Kosten:
€20,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Oosterkerk
Kleine Wittenburgerstraat 1 1018 LS

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.