Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Amsterdam Nightlife: New Years Eve Festival 2022

zaterdag 31 december - 20:00

€20,00

Wie is er klaar om te feesten en het nieuwe jaar 2023 te beginnen met een BIG BANG?! Dit jaar heeft Amsterdam Nightlife de Q-Factory uitgekozen om het grootste Amsterdam Nightlife New Years Eve Festival in jaren te organiseren. De NYE-plannen voor 2020 zijn geannuleerd … De NYE-plannen voor 2021 zijn geannuleerd …. dus dit jaar hebben we een enorme inhaalslag te maken!

Om 19:00 beginnen we met een uitgebreid oudejaarsbuffet voordat we het dak openbreken en het feest losbarst. Kies wat je lekker vindt van het buffet en bereid jezelf (en je maag) voor op een grote nieuwjaarsviering! Om 22:00 uur is het time to get the party started met 1250 party people en Amsterdam Nightlife beste Dj’s & MC’s. Dit is niet zomaar een feest…..Deze nacht vieren we een nacht van vrijheid, liefde en verbinding. Breng je dierbaren, vrienden, familieleden of die ene speciale persoon die je wilt kussen als de klok 0:00 uur slaat en bereid je voor op het beste NYE-feest waar je in je leven bent geweest!

Voor de VIP ers is er een extra VIP-only feest inbegrepen. Met champagne, fruit, sweets, hostesses, snacks, oliebollen en loungeplekken. Alle comfort die je nodig hebt om deze avond nog specialer voor te maken.

Tickets zijn meestal weken voor het evenement uitverkocht en aangezien we de afgelopen twee jaar geen NYE-feest of festival hebben kunnen organiseren, zullen ze dit jaar zeker nog wat sneller uitverkocht zijn. Dus een klein advies van ons, koop je tickets gelijk en maak deel uit van een historische oudejaarsavond die je nooit zult vergeten!

Gegevens

Datum:
zaterdag 31 december
Tijd:
20:00
Kosten:
€20,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Site:
q-factory-amsterdam.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.