Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Amsterdam Talks Sex #3.3 | erotische vertellingen

zaterdag 4 december - 20:00 tot 22:00

€13,00

Plein Theater en Zehra Handan Aydin presenteren vanaf november 2021 een derde seizoen van de talkshowserie Amsterdam Talks Sex!; intelligente conversaties over seks en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte.
Handan is seks, love en relationship coach voor vrouwen én mannen over de hele wereld. In de talkshows belicht Handan verschillende kanten van seksualiteit door verschillende experts te interviewen met hun blik op dit onderwerp. Met de serie Amsterdam Talks Sex willen we seksualiteit in zijn geheel laten zien en bespreekbaar maken.

Goede gesprekken in intieme setting, live en van dichtbij mee te maken in Plein Theater! Tijdens de talksshows worden er ook opnames gemaakt voor online uitzendingen.

Op de avond voor pakjesavond, in editie #3.3 van Amsterdam Talks Sex is te gast: erotische sprookjesschrijfster Natasja van Loon.

Natasja is publicist en sprookjesverteller, en als redacteur verbonden aan tijdschrift Zone 5300 over strips, cultuur & curiosa, en Stripdagen Haarlem. In haar erotische sprookjes breekt ze een lans voor seksuele autonomie van de vrouw.

Gegevens

Datum:
zaterdag 4 december
Tijd:
20:00 tot 22:00
Kosten:
€13,00

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Site:
plein-theater.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.