Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Amsterdam Talks Sex #3

donderdag 17 september - 20:30

€13,00

Intelligente conversaties over sex en alles wat je misschien nog niet wist, maar wel hoopte. Zehra Handan Aydin is een serie gestart in het Pplein Theater: Amsterdam Talks Sex. In Amsterdam Talks Sex wil Handan seksualiteit in zijn geheel laten zien, door verschillende mensen te interviewen, met hun blik op dit onderwerp.

In deze editie nodigt Amsterdam Talks Sex dr. Kaouthar Darmoni, the African-Tunisian girl with a mission, uit en gaat in gesprek over de versexualisering van vrouwen in de media;is daar iets in veranderd?Maar ook vragen als ‘worden vrouwen met een andere kleur anders bejegend’?

Dr. Kaouthar Darmoni
Kaouthar Darmoni is van oorsprong Tunesisch enstudeerde af op gender studies aan de Université Paris-Sorbonne en promoveerde aan de Université Lumières Lyon II. Ze woont en werkt sinds vele jaren in Nederland. Ze heeft diverse (academische) publicaties op haar naam staan, bijna twintig jaar ervaring met gender- en media studies en is daarnaast een ervaren ondernemer, spreker over vrouwelijk leiderschap en mediapersoonlijkheid. Ze is actief binnen verschillende internationale vrouwenbewegingen. De afgelopen jaren was ze ook actief als godinnendanscoach, om vrouwen te versterken. Per 1 oktober 2019 is zij de nieuwe directeur-bestuurder van Atria, kennisinstituut voor emancipatie en vrouwengeschiedenis.

Check www.kaouthar.com | www.atria.nl

Gegevens

Datum:
donderdag 17 september
Tijd:
20:30
Kosten:
€13,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Website:
plein-theater.nl
  • Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden