Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Amsterdam Talks Sex: Vrouwenhandel en prostitutie in Amsterdam

vrijdag 7 mei - 19:00 tot 20:00

Gratis

Amsterdam Talks Sex is een praatprogramma waarin een zeer divers scala aan onderwerpen rondom seksualiteit aan bod komt. Plein Theater en Zehra Handan Aydin presenteren twee keer per maand intelligente en prikkelende gesprekken waarin experts gepassioneerd vertellen over hun vakgebied en ervaringsdeskundigen openhartig delen over verschillende facetten van menselijke seksualiteit. Amsterdam Talks Seks laat ook verschillende culturele perspectieven horen die minder nadrukkelijk in onze samenleving over het voetlicht komen.

Onmisbaar voor diegenen die hunkeren naar eerlijke en een meer genuanceerde kijk op seks, intimiteit en het ongelooflijk wonder van het menselijk lichaam. Voor kijkers die nieuwsgierigheid en avontuur laten winnen van gêne. Love, seks en relationshipcoach Handan en haar redactieteam maken in de serie Amsterdam Talks Sex seksualiteit bespreekbaar en compleet binnen een hedendaags perspectief.

Amsterdam Talks Sex is online live of on demand te bekijken op http://www.plein-theater.nl. Wanneer mogelijk ook weer met live publiek in de zaal van het Plein Theater.

Deze editie gaat over vrouwenhandel en prostitutie in Amsterdam met te gast: Marisol van der Linden. Zij stichtte in 2013 samen het haar man de stichting Zonder Pardon Op Straat (ZPOS) op. Een non-profit organisatie dat voor 100% draait op vrijwillige basis. ZPOS zet zich met passie in om de positie van slachtoffers van gedwongen prostitutie te helpen.
Afgelopen jaren heeft ZPOS een aantal vrouwen kunnen helpen met diverse zaken zoals verblijfsvergunning, uitkering aanvragen, voedselbank-pakket via Voedselbank Haaglanden, kleding, cosmeticaproducten, boodschappen, maaltijden, re-integratie op de arbeidsmarkt en nog veel meer.

Gegevens

Datum:
vrijdag 7 mei
Tijd:
19:00 tot 20:00
Kosten:
Gratis

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.