Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Anne Veinberg in de hoofdrol | Anne Veinberg + Felipe Ignacio Noriega Alcaraz

zondag 4 oktober - 11:00

€14,50

De Russisch-Australische pianiste Anne Veinberg brengt muziek en computertechniek samen. Na talloze Fokker-orgelconcerten waaraan ze meewerkte, is ze nu zelf de hoofd-act. Centraal staat het project CodeKlavier. Via het Fokker-orgel gaat Veinberg samen met componist en laptopkunstenaar Felipe Ignacio Noriega in dialoog met een toy piano. Een hallucinerende luisterervaring.

Anne Veinberg bespeelt al jaren de Carrillo-piano en andere keyboards in SCALA, het huisensemble van Stichting Huygens-Fokker. Dat deze prijswinnende pianiste ook op het Fokker-orgel uit de voeten kan, is een vaardigheid die ze nog niet eerder heeft laten horen. Als duo met de naam Offzz doet Veinberg samen met Noriega baanbrekend programmeeronderzoek naar het grensgebied van elektroakoestische muziek, improvisatie, live coding en klassiek. Ze laat ook geestverruimend werk van de Amerikaan Christopher Trapani horen.

Uitvoerenden
Anne Veinberg Fokker-orgel, Carrillo-piano, piano
Felipe Ignacio Noriega geluidskunstenaar, laptop

Werken van Felipe Ignacio Noriega en Christopher Trapani e.a.

€ 14,50 | € 11,50 reductie

Gegevens

Datum:
zondag 4 oktober
Tijd:
11:00
Kosten:
€14,50
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR
Site:
www.muziekgebouw.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.