Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Archipel 6 jaar: Een programma vol diversiteit

zondag 29 augustus - 13:00 tot 18:00

Vorig jaar konden we ons lustrum, het vijfjarig bestaan, vanwege corona niet vieren. Ook daarom pakken we dit jaar extra uit! Als u wilt komen, en dat wilt u, stellen wij het op prijs dat u zich aanmeldt.

Archipel is een divers buurthuis. We bieden u dus een programma vol met diversiteit! En neemt u vooral ook een kijkje binnen want het buurthuis is volledig opgepimpt. De nieuwe keuken kende u al. Nu heeft ook de kantine nieuw meubilair in vrolijke kleuren. En hebben de ruimtes een fris likje verf gekregen.

Mail als je wilt komen s.v.p. naar [email protected] onder vermelding van Archipel 6 jaar.

Programma

13.00 tot 14.00 uur     Opening en kinderen
Wie het feest gaat openen, is nog een verrassing… Als u binnen komt, krijgt u van onze Cooking Ladies een heerlijke welkomstcocktail en een beperkt aantal consumptiebonnen.
Onze jongste gasten komen het eerst aan bod. We hebben een groot aantal kinderactiviteiten. Zo wordt onder meer de kinderen geleerd te componeren en er wordt een opname gemaakt! Er wordt samen kunst gemaakt. Ook is er het bekende schminken. En vanwege het stads brede thema Pride schminkt Ramona ook regenbogen!

14.00 tot 16.00 uur     Acts
Diversiteit, diversiteit, diversiteit! Zonder volledig te zijn. Uit Afrika en andere continenten een brassband. Uit Amerika Braziliaanse danseressen. Uit Azië Syrische zangers. Uit Europa een Amsterdamse dj en een Frans duo. Van de continenten mist alleen Australië. Of?…

16.00 tot 18.00 uur     Ouder/kind-wedstrijd
Een heuse competitie. Ouders, neem je kinderen mee. Kinderen, neem je ouders mee. Het belooft heel spannend te worden. Wat er gaat gebeuren, verklappen we nog niet. Maar misschien komt die Australische kangoeroe wel binnen springen…

Gegevens

Datum:
zondag 29 augustus
Tijd:
13:00 tot 18:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Buurthuis Archipel
Makassarplein 1 1095 RP

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.