Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Architectuurrondleiding Oostenburg. Van het Borneo Architectuur Centrum

zondag 2 juli - 11:00

€12,50

Het Borneo Architectuur Centrum biedt in het voorjaar van 2023 een uitgebreid programma van architectuur rondleidingen. In het Oostelijk Havengebied en naar interessante locaties in de omgeving. Tijdens een 2 uur durende wandeling zal een ervaren architect-gids vertellen over de geschiedenis, stedenbouw en architectuur van de locaties. Voor al deze wandelingen kunt u zich individueel aanmelden.

Het Oostenburgereiland ligt aan de rand van het centrum en kent een lange geschiedenis. Het is van oorsprong een industrieel gebied waarbij de laatste industriële activiteiten ontplooid werden door Stork met onder meer de bouw van grote dieselmotoren. Het gebied ondergaat de komende jaren een transformatie naar een gemengd gebied. Het stedenbouwkundig plan is flexibel en opgesteld door bureau Urhahn. We lopen langs nieuwbouw met een grote diversiteit rondom het INIT-gebouw en de Van Gendthallen. Ook leggen we link met de gebouwen langs de Oostelijke Handelskade.

Volwassenen € 12,50, kinderen vanaf 10 jaar € 7,50.
Aanmelden: stuur een e-mail naar [email protected] 
Vermeld de naam van de rondleiding, de datum en het aantal personen. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging met het startpunt van de wandeling. De rondleidingen gaan door bij minimaal 6 volwassen deelnemers, kinderen jonger dan 10 jaar mogen gratis mee (indien hun ouders denken dat ze de wandeling van 2 uur aankunnen).

Gegevens

Datum:
zondag 2 juli
Tijd:
11:00
Kosten:
€12,50
Activiteiten Categorie:

Locatie

Borneo Architectuur Centrum
R.J.H. Fortuynplein 1019 WN

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.