Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Arjan Linker – Solo

vrijdag 24 juli - 14:30

Vrijwillige bijdrage

Vrijdagmiddagconcert door Arjan Linker (trombone en live electronics). Het is een van de grote thema’s van de afgelopen tijd: eenzaamheid. Op dit woord ligt een negatieve lading, maar in werkelijkheid is er een enorm palet aan emoties verbonden met het alleen zijn. Het dwingt tot creativiteit en fantasie, en nog meer in deze tijden dan in anderen zijn we enorm jaloers op het enorme verbeeldingsvermogen van jonge kinderen, te horen in Orange, Blue and Pink. Daarnaast geeft het even alleen zijn de ruimte om in jezelf te kijken, en na te denken over wat je doelen zijn, wat je visie is. On the Road van Wim Henderickx gaat hierover, geïnspireerd op de gelijknamige novel van Jack Kerouac.

Is het alleen zijn dan misschien toch iets positiefs? Niet per sé, mensen die daar gevoelig voor zijn kunnen overslaan in gekte, zoals in het over de top chaotische Basta of het wanhopige CPR. Rust en overzicht zoeken is vaak iets wat helpt, en hiermee zal ik het concert afsluiten: een golf van opluchting en ontspanning na Upon la mi re, Philip Glass en Force Fields and Spaces.

Gratis toegang, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld -> een stoel reserveren kan via de reserveringspagina.

Gegevens

Datum:
vrijdag 24 juli
Tijd:
14:30
Kosten:
Vrijwillige bijdrage
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Oosterkerk
Kleine Wittenburgerstraat 1 1018 LS
  • Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden