Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Avond met Kantlijnverhalen. Bij Tugela85

donderdag 23 november om 18:00

Een warm welkom voor iedereen die van verhalen houdt: op donderdag 23 november dragen schrijvers en dichters van Kantlijn samen met talentvolle buurtgenoten eigen verhalen voor. Onder de bezielde leiding van Yinske Silva van MetStem hebben zij een voordrachtsworkshop gevolgd, zodat hun werk nog mooier de mond uit en het oor in vloeit. Met een heerlijke bord op schoot-maaltijd van het Tugela Kitchenteam kun je alle verhalen meebeleven.

Schrijverscollectief Kantlijn bestaat uit een kleurrijke groep mensen die de wind niet altijd mee hebben en die hun talent in het schrijven van verhalen en gedichten willen ontwikkelen.

Yinske Silva van MetStem is stemcoach, zangeres en initieerde de theatervoorstelling De Straat die afgelopen voorjaar door de stad trok. “Ik hou van de perfectie van de natuur en de imperfectie van de mens, van ontmoeten en de andere kant van het verhaal.”

Deze Kantlijnavond is de derde op rij, gehost door Tugenoot Karien, schrijfdocent bij Kantlijn. Optreden met maaltijd in de Motuinkamer van Tugela85.
Kosten inclusief maaltijd: betaal wat je kunt. Richtlijn € 15,00 (dan doneer je ook voor een buurtgenoot), € 1,00 (gewone prijs) of € 5,00 (met stadspas).
RSVP via: [email protected]

Gegevens

Datum:
donderdag 23 november
Tijd:
18:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Tugela85
Tugelaweg 85 1091 VN + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.