Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Balkonscènes | Vincent van Amsterdam & Kenzo Kusuda

vrijdag 18 juni - 17:00

Tijdens het tweede concert uit de reeks “Noorderklank in de Oosterkerk” speelt Vincent van Amsterdam solowerken voor accordeon en zal Kenzo Kusuda de muziek van Bach en Goebaidoelina in dans uitbeelden.

Ook concert om 20.00 uur

“Noorderklank in de Oosterkerk” is een concertreeks in het kader van de regeling Balkonscènes van het Fonds Podiumkunsten. In de programmering staan de performers en componist centraal die meewerken aan het muziektheaterproject ‘Een oog in zee’ van Stichting Noorderklank(première voorjaar 2022). Haydn’s Ariana à Naxos ligt ten grondslag aan deze voorstelling met daaromheen nieuw gecomponeerde muziek van Willem Boogman met als uitvoerenden onder meer mezzosopraan Helena van Heel, accordeonist Vincent van Amsterdam en danser Kenzo Kusuda. Als een voorafspiegeling van dit project wordt in deze concertreeks ook oude en nieuwe muziek gecombineerd.

Het programma
J.S. Bach – Nun komm der Heiden Heiland
Sofia Goebaidoelinla – De Profundis (1978)
J.S. Bach – Chaconne

Gegevens

Datum:
vrijdag 18 juni
Tijd:
17:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Oosterkerk
Kleine Wittenburgerstraat 1 1018 LS

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.