Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Benefietconcert Ezperanza

zondag 10 juli - 15:00

Vrijwillige bijdrage

Muziekschool AbelloPeru met al haar leerlingen een benefietconcert in Club Panama. In totaal vormen de 100 leerlingen met 20 muzikanten dit prachtige orkest. Entree is een vrijwillige donatie, iedereen is welkom. Met de entree van dit benefietconcert zamelt de Muziekschool donaties in voor Stichting AbelloPeru Foundation.

Deze stichting zet zich in voor gratis muzieklessen voor kinderen in Zuid-Amerika. In eerste instantie zal het project zich richten op het geven van muzieklessen aan de kinderen van het dorp Callango, in het district Ocucaje, in de stad Ica, Peru. Dit is het meest afgelegen gebied van Ica.

De Stichting AbelloPeru Foundation streeft ernaar om van kinds af aan, volwassenen op te leiden die door middel van muziek hun leven en hun gemeenschap op een positieve manier hebben kunnen veranderen. Het is ook de bedoeling om de banden tussen kinderen uit Europa en Zuid-Amerika te versterken en grenzen te helpen doorbreken. Dit door het bevorderen van de uitwisseling van ervaringen in beide continenten, en zo de verbondenheid ervaren middels de bezielende kracht van muziek.

Gegevens

Datum:
zondag 10 juli
Tijd:
15:00
Kosten:
Vrijwillige bijdrage
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Panama
Oostelijke Handelskade 4 1019 BM

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.