Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Benefietconcert Maggini Strijkkwartet

zondag 27 november - 15:00 tot 17:00

Kom naar het optreden van het Maggini-kwartet op zondagmiddag 27 november in de Eester! Ze spelen we Haydn en Mendelssohn. Met Marguérite Koenigs en Inigo van Beurden op viool, Kata Balogh op altviool en Jaap Franken op cello. Net als het eerdere optreden van Majim is dit een benefietconcert. Je bepaalt zelf je bijdrage die volledig ten goede komt aan de verduurzaming en verbouwing van de Eester. Betalen kan via QR-code of contant. Meld je aan! 

Het Maggini-kwartet bestaat uit vier enthousiaste mensen met alle een professionele achtergrond in de muziek. Dat wil niet zeggen dat ook alle vier hun brood met de muziek verdiend hebben of verdienen. Wel is het zo dat zij elkaar gevonden hebben in het spelen van strijkkwartetten. Strijkkwartet spelen is het mooiste wat er is. Het repertoire is onuitputtelijk mooi en de kunst is om de vier stemmen, vier karakters, vier instrumenten te laten klinken als één.

Maggini Kwartet
Marguérite Koenigs (viool)
Inigo van Beurden (viool)
Kata Balogh (altviool)
Jaap Franken (cello)

Na afloop gaan buurtgenoten met de pet rond om geld op te halen voor de verbouwing van de Eester na aankoop van het pand.

Gegevens

Datum:
zondag 27 november
Tijd:
15:00 tot 17:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

De Eester
C. van Eesterenlaan 266 1019 ER
Site:
buurtcooperatieohg.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.