Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Benefietconcert voor Oekraïne in Splendor

woensdag 8 februari - 20:00

Vrijwillige bijdrage

Drie geweldige pianisten uit Oekraïne spelen werken van Rameau, Liszt, Schubert, Chopin, en meer! Hennadii Beziazychnyi , Nataliia Abdulina en Yulianna Beziazychna brengen in Splendor een prachtig mooi programma in dit benefietconcert dat je niet wilt missen.

De oorlog in Oekraïne verspreidde de familie Beziazychny. Nataliia en jongste dochter Yulianna wonen sinds juni in Nederland. Yulianna studeert aan de Davidsbündler Muziekacademie (Den Haag), professor Tatyana Abaeva. Oudste dochter Svetlana studeert aan de Franz Liszt Muziekacademie in Boedapest. Hennadyi woont en werkt in Oekraïne. Hij kreeg een uitnodiging om enkele concerten in Nederland te geven. Vandaag geven Hennadyi, Yulianna en Nataliia in Splendor een benefietconcert voor Oekraïne.

Hennadyi Beziazychnyi (1973) is geboren en getogen in Oekraïne. Afgestudeerd aan het Donetsk Staatsconservatorium vernoemd naar S.S. Prokofjev en assistentschap-stage. Hij is laureaat en diplomahouder van vele internationale en All-Oekraïense competities. Momenteel is hij het hoofd van de algemene pianoafdeling van de Uman Regional Professional Music Collage naar Porphyry Demutsky, leraar-methodist. Hennadii Bezyazychnyi belichaamde zijn 25 jaar ervaring in tal van arrangementen. Auteur van meer dan 200 bewerkingen en eigen werken. Vijf van zijn muziekcollecties werden gepubliceerd. De naam van Hennadii Bezyazychnyi als componist en arrangeur is algemeen bekend in Oekraïne, zijn werken worden voortdurend gebruikt in het onderwijsproces van muziekscholen in alle regio’s van het land.

Gegevens

Datum:
woensdag 8 februari
Tijd:
20:00
Kosten:
Vrijwillige bijdrage
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Splendor
Nieuwe Uilenburgerstraat 116
Amsterdam, 1011 LX
Site:
https://splendoramsterdam.com

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.