Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Beweegdag en Fit Test

vrijdag 25 februari - 10:30 tot 14:00

Omdat Het Leefstijlnetwerk Amsterdam-Oost dit jaar haar 10-jarig jubileum viert, komt tijdens deze beweegdag niemand minder dan Olga Commandeur de warming up. verzorgen. Meld je snel aan en zorg dat je dit niet mist!

De Beweegcoach Oost brengt i.s.m. de sportleiders de thema’s ‘bewegen’ en ‘fit zijn’ samen tijdens de open dag in sporthal Wethouder Verheij. Ontdek op een veilige manier tijdens de verschillende beweegworkshops welk sportaanbod bij je past. Daarnaast kun je meedoen met een fittest, meer leren over gezonde voeding en helpen we je de weg naar beweegaanbod in je eigen wijk te vinden. Heb je de smaak tijdens een van de beweegworkshops te pakken? Geef je dan gelijk op voor de vervolglessen!

Programma
De beweegactiviteiten binnen het programma zijn nog onder voorbehoud, maar je kan onder andere denken aan bewegen op muziek, pilates, stoelyoga, circuittraining, aquaswing, kick en fun, wandel- en looptraining.

Voor inwoners van Oost van 18 jaar en ouder.

Aanmelden tot en met 23 februari via [email protected] onder vermelding van je naam en telefoonnummer of via sportmakelaar Milou van der Hoorn 06 38 73 58 20. Aanmelden is gewenst.

Informatie bij Beweegcoach Oost, Lara de Jong 06 3943 5472 | www.fitinoost.nl

Gegevens

Datum:
vrijdag 25 februari
Tijd:
10:30 tot 14:00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Wethouder Verheijhal
Polderweg 300 1093 KP

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.