Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Bijenweek op Jeugdland

vrijdag 30 juli - 14:00 tot 15:00

|Terugkerend Activiteiten (Bekijk alle)

An event every day that begins at 14:00, repeating until 1 augustus 2021

Gratis

Jeugdland de eerste echte bijenweek. Het wordt een week vol bijenworkshops gegeven door de huisimkers Melle en Karlien én de imkers van Stichting ZOeM. Je leert van alles over de verschillende soorten bijen op Jeugdland, hoe ze met elkaar communiceren, hoe bestuiving werkt, wat er gebeurt in een bijenkast, welke producten eruit komen en nog veel meer. De workshops zijn voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar en helemaal gratis!

Individuele toegang tot Jeugdland is gratis en de bijenworkshops zijn onderdeel van het gratis inloopprogramma. Je hoeft je niet op te geven, haal op de dag zelf een van de beschikbare kaartjes bij de bar. Naast de bijenworkshops heeft Jeugdland iedere dag in de zomervakantie gratis workshops zoals Maakland, van Zaadje tot Maaltijd, Natuurclub en Outdoorclub en kun je bij mooi weer zwemmen in het Natuurzwembad. Bekijk het volledige programma op jeugdlandamsterdam.nl

 

Gegevens

Datum:
vrijdag 30 juli
Tijd:
14:00 tot 15:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Jeugdland
Valentijnkade 131 1095 KH

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.