Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Birds Festivalk | House of Bird Diemerbos

zaterdag 30 oktober - 15:00 tot 23:30

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober vindt de eerste editie van Birds Festivalk plaats bij House of Bird in het Diemerbos. Een weekend vol speciaalbier, live dj, spelletjes, silent disco, foodstands, biergarten en meer.

Op het terrein zijn er allerlei verschillende plekken te vinden. In de grote tent draait een live DJ, verschillende foodstands staan op het terrein, een silent disco is binnen te vinden en uiteraard is er een biergarten. Verder zijn er binnen en buiten allerlei spellen te doen, zoals jeu de boules, een spelletjeshoek en een unieke speurtocht over het hele terrein.

In oktober is het natuurlijk afwachten wat het weer doet, dus er is geprogrammeerd op een binnen én buitenprogramma.

Het festivalterrein bij House of Bird in het Diemerbos is open op zaterdag van 15.00 tot 23.30 uur.  Er is geen entreeprijs, maar er dient wel een glas en munten gekocht te worden aan de deur.  Speciaal voor de echte Early Birds is er ook een op=op actie: glas en 3 munten voor 10 euro. Aan de deur is dit 15 euro.

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 30 oktober
Tijd:
15:00 tot 23:30
Activiteiten Categorie:

Locatie

House of Bird
Diemerbospad 1a
Diemen, 1111 PZ

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.