Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Bodyscan 223 | Robin Nimanong

donderdag 30 september - 20:30

€13,00

Bodyscan 223 is een media dans evenement dat onze tegenstrijdige ideeën over technologie, toegankelijkheid en queer-identiteit onder de loep neemt. De dansers presenteren hun queer lichamen als getuigenis tegen discriminerende structuren in de samenleving.

Het publiek scant hun eigen ervaring door de performers die zich buiten hokjes bewegen. Samen gaan ze een futuristische cyberpunk-ervaring tegemoet. Kunstmatige intelligentie en big data vergroten de ongelijkheid en bedreigen de democratie. Wat als algoritmen je levenspad zullen beheersen? En zullen credits onze emoties beheersen?

De danskunstenaar stelt zich ten doel ongehoorde stemmen luid te laten klinken, in een strijd tegen paradigma’s en stereotypen, en in een poging om meer begrip voor elkaar te ontwikkelen.

Geïnspireerd door zijn eigen identiteit als queer en bi-cultureel ontwikkelt Robin Nimanong zich als jonge maker. Robin danste bij Batshevas Ensemble, Ivgi & Greben, SHIFFT en Nicole Beutler. Robin maakt ‘Bodyscan 223’ als artist-in-residence bij ICK Dans Amsterdam.

€ 13,00 / CJP/ Student: € 1,00 | Kunst (vak) student: € 6,50 | Stadspas groene stip: € 3,50.

Gegevens

Datum:
donderdag 30 september
Tijd:
20:30
Kosten:
€13,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Site:
plein-theater.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.