Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Boekpresentatie | Niet appen tijdens het eten

maandag 31 oktober - 08:00 tot 17:00

Wat te doen als je kind tien uur schermtijd heeft per dag? Is het oké om een date uitgebreid te googlen? Hoe wijs je collega’s op de online etiquette? Hoe reageer je als er in de familie-app een complottheorie wordt gedeeld? Is het handig om al je kwaaltjes te googlen? Wat als je vrienden jou – of hun kinderen – steeds ongevraagd taggen op social media?

‘Niet appen tijdens het eten‘ is een handige en grappige gids voor iedereen die struikelt over de ongeschreven regels in het digitale tijdperk. Aan de hand van digitale ergernissen en ongemakken maken Sanne Kanis en Aaron Mirck de lezer wegwijs in een wereld van videobellen, dickpicks, opschepperige LinkedIn-posts, emojibaby’s, teleurstellende dating-apps, schermtijdoverdosis, uitgeknepen flitsbezorgers en irritante groepschats. Ideaal voor de collega die altijd te laat inbelt op een videocall, de buurman die zijn kind als influencer opvoedt, of voor jezelf!

Tijdens deze boekpresentatie gaan we in gesprek met Aaron Mirck en Sanne Kanis over hun net verschenen boek. Daarnaast gaan we ook in gesprek met een aantal interessante sprekers die zich bezighouden met de thema’s die in het boek aan bod komen.

Gegevens

Datum:
maandag 31 oktober
Tijd:
08:00 tot 17:00
Activiteiten Categorie:

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.