Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Budgetcursus in de kas. Bij Eltheto

woensdag 13 september om 19:00

Gratis

In 10 lessen een frisse blik op je geld! Vind je het lastig om van je inkomen rond te komen en kan je wel wat orde in je geldzaken gebruiken? Wil je meer geld overhouden aan het eind van de maand? Doe dan mee met In.Kas. Wij helpen je bij de basics van je financiƫle administratie.

Hoe gaan we te werk? Binnen een groep ga je tien momenten samen aan de slag. Je zult merken dat je niet de enige bent die het lastig vindt om overzicht te houden of krijgen in financiƫle administratie. We stellen doelen, kijken naar inkomsten & uitgaven, ordenen post en vullen wekelijks een kasboekje in. We bespreken onderwerpen zoals bespaartips, verzekeringen, geld & familie, onverwachte uitgaven en geldstress.

Voor wie is de cursus? Voor iedereen die meer inzicht in zijn of haar geldzaken wil!

Op woensdag 13 september start er een In.kas cursus in Oost. Dit is een avondcursus van 10 bijeenkomsten. De cursus is van 19.00 tot 21.00 uur en vindt plaats op Javastraat 118. We sluiten de cursus af met de certificaatuitreiking.

Wil je meedoen of heb je vragen? Neem dan contact op met Margriet Valkman. Bel 06 17 41 28 20 of mail naar [email protected].
Op www.inkas.amsterdam vind je meer informatie en zie je in welke stadsdelen je de cursus ook kunt volgen.

 

Gegevens

Datum:
woensdag 13 september
Tijd:
19:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Locatie

Eltheto
Javastraat 118 1094 HP + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.