Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Buurtcirkel Oost

donderdag 2 december - 14:00 tot 16:00

Gratis

Buurtcirkel is een groep van ongeveer tien mensen die bij elkaar in de buurt wonen. Onder meer tijdens de bijeenkomsten in Archipel brengt Buurtcirkel jullie met elkaar in contact. Zo weet je elkaar te vinden en kan je iets voor elkaar betekenen. We komen elke woensdag van 14.00-16.00 uurbij elkaar.
Als groep bepaal je zelf wat je gaat doen en waar je het over hebt. Zo worden er tijdens de bijenkomsten over verschillende onderwerpen gesproken als kunst, literatuur, filosofie, wetenschap, etc. Er ontstaan leuke discussies.

De groep maakt gebruik van elkaars kwaliteiten. Zo is er iemand die veel weet over taal en literatuur, de ander is bedreven in yoga en weer iemand anders weet veel over wetenschap. Zo vullen we elkaar aan. Bij de groep zijn aanwezig de coach van de buurtcirkel (geeft zover nodig professionele hulp) en een vrijwilligster uit de buurt. Beiden doen actief mee aan de gesprekken.

Meer weten over de Buurtcirkel?
Bel of mail Susie Manshande, dan spreken we af om kennis te maken.
Bel 06-20897486 of mail [email protected]

Gegevens

Datum:
donderdag 2 december
Tijd:
14:00 tot 16:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Buurthuis Archipel
Makassarplein 1 1095 RP

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.