Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Chanukah concert 2023. In Muziekgebouw

11 december 2023 om 20:15

€45,00

Oppervoorzanger Chaim Stern, bekend om zijn adembenemende stem, treedt voor het eerst op met het Jewish Amsterdam Chamber Ensemble. Samen brengen zij een divers programma met de mooiste parels uit de Joodse en Israëlische muziektraditie, waaronder klassieke, religieuze, Israëlische volkscomposities en hedendaagse composities. Speciale aandacht is er voor het afsluiten van het 75-jarige bestaan van de staat Israël. Het concert staat onder de artistieke leiding en productie van Barry Mehler, met beschermheer Leo Samama.

Het inwijdingsfeest Chanoeka is een eeuwenoude Joodse feestdag. Het Jewish Amsterdam Chamber Ensemble viert deze vijfde avond van Chanoeka samen met de Joodse Gemeenschap. Bij die gelegenheid zal de Chanoekia (achtarmige kandelaar) in haar volle pracht op het toneel worden aangestoken. Joods en niet-Joods publiek is van harte welkom om deze unieke avond mee te maken.

Het jaarlijkse Chanoeka-concert biedt meer dan alleen muziek. In de prijs is ook een heerlijke Chanoeka-traktatie inbegrepen, een zogenaamde ‘soefganiot’, te vergelijken met een Berliner bol. Ook kun je genieten van een glas koosjere wijn.

Tijdens het concert wordt Engels gesproken.

Uitvoerenden
Chaim Stern Chief Cantor
Jewish Amsterdam Chamber Ensemble

€ 45,00 | € 36,00 reductie

Gegevens

Datum:
11 december 2023
Tijd:
20:15
Kosten:
€45,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.