Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Cinekid on tour in Oost: Mier ( 9+)

donderdag 15 oktober - 16:00

€5,00

In de herfstvakantie is het weer tijd voor het grootste kindermediafestival ter wereld: Cinekid! Niet alleen op de Westergas in Amsterdam maar ook op bijna veertig locaties in het land, kunnen kinderen vanaf 3 jaar tijdens Cinekid bijzondere en opvallende films en televisieproducties bekijken. Dit jaar doet het Plein Theater weer mee met CINEKID ON TOUR IN OOST! Er staan weer vier films voor verschillende leeftijden op het programma. En na de films kun je meedoen aan leuke maakworkshops in ons Eetlokaal!

MIER
Julien Rappeneau / Frankrijk, België, 2019
9+, Nederlands ondertiteld, 105′

Talentvol voetballertje gaat ver om zijn vader gelukkig te maken.

De getalenteerde voetballer Theo maakt zich zorgen om zijn vader. Nadat zijn ouders gescheiden zijn, is zijn vader begonnen met drinken en komt hierdoor vaak in de problemen. Om zijn vader gelukkig te maken, jokt Theo dat hij voor de beroemde club Arsenal gaat spelen. Papa is apetrots, maar wat als het leugentje uitkomt? Dat wordt nog spannend.

Een mooie film over verantwoordelijkheid en leugentjes om eigen bestwil, die ondanks de zware onderwerpen genoeg ruimte laat voor komische feel-good momenten.

Let op: In verband met de beperkte capaciteit kun je alleen vooraf online een kaartje kopen. Er is voorafgaand aan de voorstelling geen kaartverkoop aan de deur.

Gegevens

Datum:
donderdag 15 oktober
Tijd:
16:00
Kosten:
€5,00
Activiteiten Categorieën:
, ,

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Site:
plein-theater.nl
  • Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden