Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

CINEKID on tour in oost: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen (4+)

woensdag 14 oktober - 14:00

€5,00

In de herfstvakantie is het weer tijd voor het grootste kindermediafestival ter wereld: Cinekid! Niet alleen op de Westergas in Amsterdam, maar ook op bijna veertig locaties in het land, kunnen kinderen vanaf 3 jaar tijdens Cinekid bijzondere en opvallende films en televisieproducties bekijken. Dit jaar doet het Plein Theater weer mee met CINEKID on tour in oost. Er staan weer vier films voor verschillende leeftijden op het programma. En na de films kun je meedoen aan leuke maakworkshops in het Eetlokaal!

Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen
Ali Samadi Ahadi / Duitsland, 2018
4+, Nederlands gesproken, 81

Vrolijk nieuw avontuur met boer Pettson en zijn kat Findus.

Findus vindt zichzelf inmiddels groot genoeg om zelfstandig te worden, dus verbouwt Pettson, die het eigenlijk wel een fijn idee vindt zijn slaapkamer niet meer te hoeven delen, een oud wc-hokje om tot een huisje voor zijn kat. Maar als het eenmaal zover is, moeten de twee erg wennen aan hun nieuwe bestaan.

Alweer het derde deel van de live action-filmreeks over de zachtaardige boer Pettson en zijn geanimeerde kat Findus, bekend van de boeken van Sven Nordqvist. Ook dit deel is weer een vrolijke, vertederende kijkervaring voor de allerkleinsten, vol gekkigheid en slapstick.

Let op: In verband met de beperkte capaciteit kun je alleen vooraf online een kaartje kopen. Er is voorafgaand aan de voorstelling geen kaartverkoop aan de deur.

Gegevens

Datum:
woensdag 14 oktober
Tijd:
14:00
Kosten:
€5,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Site:
plein-theater.nl
  • Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden