Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Cursus Van Alg tot zuurdesem: Het eten van de toekomst. In Artis Micropia

woensdag 6 december om 19:00

Microben zijn onmisbaar voor ons. Ze spelen een cruciale rol in ons lichaam, vooral in onze darmen, waar ze ons helpen voedsel af te breken en zelfs onze mentale gesteldheid beïnvloeden via de hersen-darm-as. Ze spelen zelfs een rol in zaken als partnerkeuze en ziekteontwikkeling. Ontdek alles over hun rol in voeding, fermentatie, probiotica en de toekomst van eten tijdens deze vierdelige cursus.

Welke rol zullen microben spelen in het eten van de toekomst? Future food designer Chloé Rutzerveld nodigt je uit om out-of-the-box te denken over de mogelijkheden die we hebben om het voedselprobleem op te lossen. Na deze workshop kijk je nooit meer hetzelfde naar de wereld om je heen.

Prijs per avond € 37,50, Artis-leden € 30 en studenten € 32,50

Gegevens

Datum:
woensdag 6 december
Tijd:
19:00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Artis Micropia
Plantage Kerklaan 38-40 , 1018 CZ + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.