Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Cursus vertrouwenspersoon

27 oktober 2021 - 13:00

Gratis

De cursus Vertrouwenspersoon gaat weer van start. In de cursus leren we je de kennis en vaardigheden die een vertrouwenspersoon nodig heeft: luisteren zonder oordeel, het stellen van de juiste vragen, de eigen kracht van de hulpvrager aanspreken en je eigen grenzen bewaken. Dit alles doen we vanuit de Presentiebenadering. Een leuk aspect is dat je door deze cursus ook andere vrijwilligers uit de buurt leert kennen. We helpen je een Vertrouwenspersoon in de buurt te worden op een manier die bij je past en waar je ook blij van wordt.

Doe mee! Je kunt je opgeven door even te mailen naar Sarah op [email protected].

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten en start op 27 oktober. De bijeenkomsten vinden plaats op woensdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur op Javastraat 118 (Eltheto).

Data van de bijeenkomsten: 27 oktober, 3 november, 10 november, 17 november en 24 november.

Het is een laagdrempelige cursus. Iedereen is welkom en er zijn geen kosten aan verbonden. De cursus wordt afgesloten met een feestelijke certificaatuitreiking.

Gegevens

Datum:
27 oktober 2021
Tijd:
13:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Eltheto
Javastraat 118 1094 HP

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.