Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Dag van de Bouw | Bezoek Strandeiland

zaterdag 8 juni om 10:00 tot 15:30

Ben je benieuwd naar wat er allemaal achter de bouwhekken gebeurt op Strandeiland? Op zaterdag 8 juni kunt u tijdens de Dag van de Bouw bij de bouwplaats van project IJburg een rondleiding krijgen.

Bouwbedrijf Mobilis geeft de rondleiding. Zij bouwen in opdracht van de gemeente op Strandeiland de Annemie Wolffburg en de Lee Millerbrug. Deze twee bruggen verbinden straks Haveneiland, Centrumeiland en Strandeiland met elkaar. Er is extra aandacht voor natuurinclusief bouwen. Dat betekent dat er tijdens het bouwen rekening wordt gehouden met de natuur in de omgeving. Zo krijgen de bruggen speciale plekken voor vleermuizen en zwaluwen om nesten te bouwen.

In het infocentrum op de bouwplaats vindt u meer informatie over het project. Onderweg heeft u vanaf diverse uitkijkpunten elke keer een ander zicht op de bouw. Kinderen kunnen zelf gaan bouwen in de zaagloods.

De rondleiding is helaas niet geschikt voor mensen die moeite hebben met lopen of een rolstoel gebruiken. We raden bezoekers aan om zoveel mogelijk met de fiets of openbaar vervoer te komen. Met bus 66 of tram 26 kunt u aan het eindpunt uitstappen en dan is het nog 5 minuten lopen naar het project. Betaald parkeren is mogelijk.

Gegevens

Datum:
zaterdag 8 juni
Tijd:
10:00 tot 15:30
Activiteiten Categorie:

Locatie

Pampuslaan 499
Pampuslaan 499 1097 HP + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.