Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Dag van de empathie: Thuis. In Pakhuis de Zwijger

vrijdag 3 mei om 20:00

Gratis

Waar voel jij je thuis? Welke rol heeft je thuis(situatie) op je leven? Heb je wel eens een nieuw ‘thuis’ gevonden? Bij nieuwe mensen, gemeenschappen of in een nieuwe plaats? Wat onze onderlinge verschillen ook zijn, we delen ons thuis: Nederland. Hoe zorgen we voor een collectief en veilig thuis? Het thema geeft aanleiding om het te hebben over zowel onderlinge verschillen als over een gemeenschappelijke basis.

Stichting Nederland Wordt Beter (NLWB) nodigt je van harte uit voor het hoofdevenement van de Nationale Dag van Empathie 2024! De Nationale Dag van Empathie vindt sinds 2012 plaats op de vooravond van de Nationale Herdenking en Bevrijdingsdag. Ieder jaar beklimmen diverse en uiteenlopende sprekers, dichters en muzikanten ons podium. De sprekers en artiesten geven elk op hun eigen manier en met persoonlijke verhalen inzicht in hun drijfveren, achtergrond en cultuur en de manier waarop die hun kijk op de huidige samenleving bepalen. Door middel van hun verhalen, poëzie en muziek leert het publiek deze personen beter kennen.

Gegevens

Datum:
vrijdag 3 mei
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.