Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Dans | Kibra Silensio

dinsdag 17 mei - 20:00

€15,00

Kibra Silensio is een solo voorstelling over ‘de confidential files’ die wij in onze hersenen bewaren. Waarom onderdrukken wij bepaalde ervaringen. Hoe dealt de nieuwe jonge Caribische generatie met moeilijke en traumatische belevenissen? Vooral in een community waar je opgroeit met de “omdat ik het zeg” en “suck it up” attitude. Een dynamische en muzikale voorstelling over Ritzah’s zoektocht naar haar ‘database’.

Ritzah Statia is een fysiek theatermaker, urban danser, mimer en spoken word performer, die vanuit de urban bronnen haar makersignatuur heeft ontwikkeld. Deze bronnen zijn voornamelijk de afro-Caribische cultuur en de hip-hop cultuur, haar Antilliaanse achtergrond en de zwarte vrouw.

Kibra Silensio heeft de Best of Amsterdam Fringe Award 2021 gewonnen! en was genomineerd voor de Joop Mulder Plak 2021, de stimuleringsprijs voor talentvolle makers op Oerol. De jury: “Een krachtige performance waarin ze het publiek met een grote verscheidenheid aan expressie meevoerde in een intiem maar universeel verhaal, over gevoelige thema’s die in diverse gemeenschappen zelden worden besproken.”

Gegevens

Datum:
dinsdag 17 mei
Tijd:
20:00
Kosten:
€15,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

IJburg College
Pampuslaan 1 1087 HP

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.