Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

De Groene Transitie | Regenerative by design

dinsdag 12 januari - 20:30

Vrijwillige bijdrage

Amsterdam wil in 2030 de helft minder primaire grondstoffen gebruiken en in 2050 volledig circulair zijn. Dat betekent dat grondstoffen en materialen dan voortdurend worden hergebruikt. Volgens Kate Raworth – bedenker van de donuteconomie, die door Amsterdam wordt omarmd – moet alles dat we maken ‘regenerative by design’ zijn en in een ecosysteem passen waarin afval niet bestaat. Wat betekent dat in de praktijk? Ontmoet designers die voorop lopen in circulair ontwerpen en kijk hoe zij bijdragen aan de uitdagingen in de stad. Met de lancering van een open call voor “Distributed Design in een Circulaire Economie”.

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma’s uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel en kijk/praat mee via de onderstaande gele buttons.

Praat mee via Zoom | Bekijk de LIVECAST

Gegevens

Datum:
dinsdag 12 januari
Tijd:
20:30
Kosten:
Vrijwillige bijdrage
Activiteiten Categorie:

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.