Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

De Grote Amsterdamse Volkshuisvesting Pubquiz | De Zwijger

20 december 2022 - 20:00

Gratis

In verschillende rondes testen we je kennis van het verleden en heden van de Amsterdamse Volkshuisvesting. Wat weet jij over de ontstaansgeschiedenis? Wie heeft er bijvoorbeeld veel betekend voor de volkshuisvesting? Hoeveel sociale huurwoningen zijn er precies in Amsterdam? En wat is de meest voorkomende klacht van huurders eigenlijk? Weet jij de antwoorden op deze vragen? Doe dan mee! Maar ook als je dat niet weet is dit de avond om op een superleuke manier meer te weten te komen over de volkshuisvesting.

Wil je meer weten over de Amsterdamse volkshuisvesting of juist jouw kennis delen? En houd je ook nog van een goede quiz? Meld je dan met je collega’s, buren of vrienden aan. De rondes worden ingeleid of geduid door inspirerende sprekers.

Meedoen aan de Amsterdamse Volkshuisvesting Pubquiz kan op twee manieren:

Je kunt je opgeven als team (4-6 personen)
Of aanmelden als individu of tweetal (je wordt op de dag zelf bij een team ingedeeld).
Team (4-6 mensen)
Je team kan uit minimaal 4 en maximaal 6 personen bestaan. Elk team lid meldt zichzelf aan zodat iedereen de juiste informatie per mail ontvangt. Geef bij aanmelding je teamnaam door!

Individu Of tweetal
Je hoeft geen teamnaam door te geven bij aanmelding. Op de dag zelf delen we je in bij een leuk team! Zo leer je nieuwe mensen kennen. Ook als je met z’n tweeën komt kunnen we je bij een team indelen.

Gegevens

Datum:
20 december 2022
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorie:

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC
Site:
www.dezwijger.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.