Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

De levende krant

donderdag 16 september - 20:00 tot 21:30

Gratis

Welkom bij De Levende Krant. Deze zomer haalt Het Markttheater je uit de dagelijkse sleur en brengen wij jou het laatste nieuws uit jouw eigen buurt en de wereld daaromheen. Want het nieuws, dat raakt ons allemaal. Maar hoe zorgen we dat het nieuws lichtheid, herkenbaarheid en het begrip biedt? Allemaal zaken die we nodig hebben om de ingewikkelde realiteit om ons heen te ontvouwen, te bevragen en te bestormen.

We brengen de krant tot leven, wij brengen u: De Levende Krant! De Levende Krant is een nieuwsshow waarin (stads)nieuws op aangrijpende, directe en hilarische wijze besproken wordt. Sketches, liedjes, columns en cartoons wisselen elkaar in hoog tempo af, zijn op de huid van de actualiteit en per buurt anders. Er wordt koffie gedronken met de buurvrouw, ambtenaren en andere gasten, de kaasboer krijgt de microfoon aangereikt, en publiek bepaalt mee hoe de krant eruit ziet. Vanuit een intensieve dialoog met de stadsredactie -waarin journalisten en buurtbewoners zetelen – werpt een divers team aan theatermakers een kritisch licht op de meest actuele en verborgen nieuwswaardigheden uit de buurt en wereld daaromheen.

Deze zomer beleef je De Levende Krant live op de markt in Amsterdam-Oost en Amsterdam-Noord! Toegang is gratis, bestel je tickets nu hier: https://markttheater.nl/delevendekrant.

Duur: 40 minuten, leeftijd: 10+
Ticket: Gratis entree. Reserveren is nodig en kan op deze pagina.
Reserveren kan ook op locatie wanneer er nog plek is, op de locatie noteren we je gegevens i.v.m. de corona-regels.

Gegevens

Datum:
donderdag 16 september
Tijd:
20:00 tot 21:30
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Dapperplein
1093 VS

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.