Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

De Maaltijd van Morgen – Voedselvisie: terug naar de roots

dinsdag 9 februari - 20:30

vrijwillige bijdrage

Nederland is de tweede landbouwexporteur van de wereld. We verbouwen heel veel voedsel op een efficiënte manier. Deze productie op grote schaal zorgt voor klimaatverandering, vervuiling en het verlies van biodiversiteit. We moeten ons voedselsysteem hervormen op een manier dat er voldoende en gezond voedsel voor iedereen is, maar ook op een manier dat natuur en milieu kunnen herstellen. Hiervoor is een inclusieve kijk op voedsel nodig die verder gaat dan gezonde agro-ecosystemen. Wageningen University & Research werkte met een team van voedseldenkers aan een visie voor het Nederlandse voedselsysteem in 2050. Wat houdt deze visie in en hoe creëren we samen een gezond en duurzaam voedselsysteem?

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma’s uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel en kijk/praat mee via de onderstaande gele buttons.

Praat mee via Zoom | Bekijk de LIVECAST

Gegevens

Datum:
dinsdag 9 februari
Tijd:
20:30
Kosten:
vrijwillige bijdrage
Activiteiten Categorieën:
, ,

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.