Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

De Nieuwe Solidariteit | Inkomenszekerheid in crisistijd

donderdag 11 februari - 20:30

Vrijwillige bijdrag

De coronacrisis zorgt ervoor dat werk en inkomen voor veel mensen onder druk staan. Om mensen hiervoor te compenseren, heeft het Rijk heeft een heleboel steunmaatregelen in het leven geroepen – zoals de NOW en de Tozo. Eind vorig jaar kwam daar ook een sociaal pakket bij: € 1,4 miljard is beschikbaargesteld om ervoor te zorgen dat mensen zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen. Bijvoorbeeld door loopbaancoaching of omscholing. In drie arbeidsregio’s worden inmiddels pilots met het sociaal pakket gedraaid. Amsterdam is een van die pilots. Hoe staat het ervoor met het sociaal pakket? Voor wie is het bedoeld? Weten mensen het te vinden? En hoe gaat de pilot in Amsterdam? Daarover gaan we vanavond in gesprek.

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma’s uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel en kijk/praat mee via de onderstaande gele buttons.

Praat mee via Zoom | Bekijk de LIVECAST

Gegevens

Datum:
donderdag 11 februari
Tijd:
20:30
Kosten:
Vrijwillige bijdrag
Activiteiten Categorie:

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.