Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

De verkleumde stad

maandag 7 november - 20:00

Gratis

Hoe kan de Amsterdamse gemeenteraad stadsgenoten helpen die in nood raken door de hoge energieprijzen en inflatie? Het kabinet komt met een prijsplafond voor de energierekening maar is dat voldoende?

Gewone Amsterdammers, maar ook het bedrijfsleven, de horeca en de culturele sector hebben last van de hoge energieprijzen. Onlangs werd bekend dat groentefabrikant HAK deze winter tijdelijk de productie stopt. Moeten we ons voorbereiden op een koude winter en wat kan de gemeente doen om de winter – voor de zwaar getroffen Amsterdammers – te verzachten?

Tijdens dit programma kunnen Amsterdammers met raadsleden in gesprek gaan energiearmoede en wat de gemeenteraad kan doen om zwaar getroffen Amsterdammers te steunen deze koude winter. Het gesprek zal worden geopend door Jannekee Jansen op de Haar (Jungle Amsterdam), Lucia Martis (Stichting ProFor) en Eva Bollen (Red Amsterdam Noord). Vervolgens gaan we met het publiek in de zaal en de volgende raadsleden in gesprek: Suleyman Aslami (D66), Süleyman Koyuncu (Denk), Judith Krom (Partij voor de Dieren) en Kevin Kreuger (JA21).

 

Gegevens

Datum:
maandag 7 november
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC
Site:
www.dezwijger.nl

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.