Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Dekmantel aan ’t IJ. In het Muziekgebouw

woensdag 31 juli om 18:45

Bnnyhunna, Midori Takada + Alessandro Cortini

Bnnyhunna | | Grote Zaal
Benjamin Ankomah is een opkomende Ghanese muzikant en producer die in Amsterdam opgroeide. Al op jonge leeftijd voelde hij de behoefte tot creatieve zelfexpressie en in de kerk leerde hij verschillende instrumenten bespelen. De afgelopen jaren produceerde hij voor en toerde hij met verschillende muzikanten, en in 2021 verscheen dan eindelijk zijn debuutproject SINTHA. Sterk beïnvloed door de warmere klanken van hiphop, R&B, jazz en soul, gooit Bnnyhunna deze in zijn eigen experimentele mixmachine. Zijn multidisciplinaire visie komt vervolgens verder tot uitdrukking in fotografie, film en poëzie.

Midori Takada | | Grote Zaal
Midori Takada, de koningin van de minimalistische muziek, bracht in 1981 het album Through the Looking Glass uit, dat nu een cultklassieker is. Met 72 jaar op de teller blijft ze muziek uitbrengen. Haar carrière van veertig jaar omvat zowel solo-, groeps- als theaterstukken. Met haar virtuoze techniek en gevoel voor ritme tilt ze haar performances boven het muzikale uit. Ze creëert filmische ervaringen die complete ecosystemen oproepen – denk aan kronkelige boomwortels, ondergrondse schimmelnetwerken en de werking van de menselijke psyche.

Alessandro Cortini | | Grote Zaal
Uitvoerenden:
Jameszoo
Bnnyhunna
Midori Takada

Gegevens

Datum:
woensdag 31 juli
Tijd:
18:45
Activiteiten Categorie:

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.