Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Diner & dialoog: Gelukszoekers. In de Meevaart

vrijdag 26 mei - 17:00

Het Keukencollectief presenteert samen met kok Jack Issa een bijzondere avond in De Meevaart: Onder het genot van een diner in traditionele Libanese “homecooking”-stijl, zullen we met elkaar in gesprek gaan over het thema “gelukszoekers”. Wat zegt deze term over hoe we in Nederland denken over asielzoekers? Hoe voelt het om “gelukszoeker” genoemd te worden, terwijl je gevlucht bent uit je geboorteland?

Kok Jack is gevlucht uit Libanon en zal zijn persoonlijke verhaal daarover delen. Hij nodigt buurtbewoners en andere geïnteresseerden uit om mee te eten en vervolgens aan de hand van stellingen met elkaar in gesprek te gaan.

17:00 uur Inloop
18:00 uur Aan tafel
19:00 uur In gesprek met elkaar aan de hand van stellingen
20:00 uur Afsluiting

Over Het Keukencollectief:
Samen genieten van eten verbindt. Het Keukencollectief, gevestigd in community centrum De Meevaart, hoopt (culturele) uitwisseling van recepten, tradities en persoonlijke verhalen over – of door middel van – eten te stimuleren. Zo is Het Keukencollectief een verbindende factor voor bewoners uit Amsterdam-Oost.

Reserveren en prijzen:
Meld je graag vóór 25 mei aan bij organisator Gerrit via [email protected]. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan!

Je kiest zelf hoeveel je betaalt voor het drie-gangendiner
7 euro/14 euro/18 euro/3 makkies.

Gegevens

Datum:
vrijdag 26 mei
Tijd:
17:00
Activiteiten Categorieën:
, ,

Locatie

Meevaart
Balistraat 48a 1094 JN

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.