Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Dinner and Music with Tineke Schoemaker and Johnny Laporte

zaterdag 26 juni - 19:00 tot 21:00

€64

Aanvankelijk zou Johnny Laporte deze dinnershow doen met Oscar Benton. Helaas is Oscar Benton op 8 november geheel onverwachts overleden…R.I.P. Oscar.

Op ons verzoek verzorgt Tineke Schoemaker dit optreden met Johnny Laporte, beide bekend van Barrelhouse. Daardoor is een uniek blues-duo ontstaan. De avond staat in het teken van de blues, waarbij Tineke haar favoriete (blues) songs zal zingen en erover zal vertellen. Naast Barrelhouse songs als onder andere I’m In The Mood of Tell Me More verrast Tineke met een aantal nooit eerder voor het grote publiek gespeelde songs. Dit duo ziet het als een uitdaging om de vertrouwde Barrelhouse songs niet met de band maar met zijn tweeën te brengen. Alweer een verrassing: gezien zijn roots zal Johnny Laporte ook Indische liedje ten gehore brengen en verder besteedt hij aandacht aan het overlijden van Oscar Benton. Johnny vertelt over hun meer dan vijftigjarige muzikale vriendschap en vertelt over de twee albums die hij met Oscar in zijn verzorgingshuis heeft opgenomen. Het duo wordt ondersteund door Julian, Johnny’s zoon, op gitaar, piano en percussie. Al met al belooft het een boeiende avond te worden met veel verrassingen.

Gegevens

Datum:
zaterdag 26 juni
Tijd:
19:00 tot 21:00
Kosten:
€64

Locatie

Q-Factory
Atlantisplein 1 1093 NE
Site:
q-factory-amsterdam.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.