Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

DogWoman | Joske Koning

vrijdag 1 oktober - 20:30

€13,00

Kan je breken met je moeder?

Joske Koning onderzoekt het in haar indringende solo performance DogWoman. In de intrigerende setting van een atelierruimte gaat ze een van onze laatste taboes aan; breken met je ouders. Kan je de band verbreken? Wat voor effect heeft breken op je?

In een spannende, vlijmscherpe tekst, beneemt ze met haar eerlijke, genuanceerde spel haar toeschouwer de adem. Zonder ooit sentimenteel te worden laveert ze ons langs ravijnen van ouder-kind liefde. Met de poëtische sculpturen van Iris Box creëert ze zacht maar doelgericht beelden van deze precaire band.

Joske Koning is actrice, theatermaker, schrijver en zangeres. Haar werk is persoonlijk, provocatief en genuanceerd. Met haar precieze teksten en poëtische beelden weet ze het egodocument te overstijgen, en haar publiek te raken en ontregelen. Koning studeerde af aan Toneelacademie Maastricht (2011) en T.I.M.E, de master muziektheater van de Veenfabriek en het Koninklijk Conservatorium (2014).

Met collectief King Sisters, wat ze met haar zussen vormt, won ze eerder de Best of Fringe Award 2019 voor muziektheater voorstelling Song of the Sisters. DogWoman is een coproductie met Het Huis Utrecht en speelt wegens succes dit seizoen in de theaters.

€ 13,00 / CJP/ Student: € 11,00 | Kunst (vak) student: € 6,50 | Stadspas groene stip: € 3,50

Gegevens

Datum:
vrijdag 1 oktober
Tijd:
20:30
Kosten:
€13,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Plein Theater
Sajetplein 39 1090 AB
Site:
plein-theater.nl

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.