Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

(don’t) look me in the eyes – Ainhoa Hernández Escudero. In het Plein Theater

donderdag 28 september om 20:30

(don’t) look me in the eyes is geïnspireerd op het verhaal van de Griekse mythe van Medusa en de Gorgon Zussen – een dansvoorstelling als eerbetoon aan dit mythologische verhaal. In deze voorstelling wil Ainhoa Hernández Escudero op hun verhaal reflecteren door middel van dans, popcultuur, godinnen, technologie en muziek, om representaties van vrouwen en queer personages in deze fundamentele verhalen van de westerse cultuur te bevragen.

Ainhoa Hernández Escudero (1989) is een Spaanse dans- en theatermaker gevestigd in Amsterdam. Ze studeerde in 2022 af aan de Masteropleiding DAS Theatre en ontving de AFK 3 Package Deal beurs in seizoen 2022/2023. In haar werk onderzoekt ze hoe dominante discoursen kunnen worden tegengegaan, op het snijvlak van pop, post-internet esthetiek en technologie. Momenteel werkt ze aan een trilogie over sciencefiction, dromen, magie en queernessen hun potentieel om alternatieve realiteiten voor te stellen.

Regulier: € 17,50 | CJP/ Student: € 15.50 | Kunst(vak)student: € 13.50 | Stadspas groene stip: € 4,50 | Inclusief welkomstdrankje

 

Gegevens

Datum:
donderdag 28 september
Tijd:
20:30
Activiteiten Categorieën:
,

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.