Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Draaien windmolens straks alleen voor onze datahonger?

dinsdag 30 maart - 20:30

Gratis

Van Netflixen tot werken in de “cloud”: ons datagebruik stijgt explosief. En dan is Nederland ook nog eens de digitale toegangspoort tot Europa. Nu al gebruiken datacenters meer stroom dan de NS om alle treinen te laten rijden. En er komen steeds meer hyperscale datacenters bij. Hoe kunnen we die inpassen in een duurzame energiehuishouding? Houdt het elektriciteitsnet die veranderingen wel bij? Hoe werken datacenters aan het verder beperken van hun energiegebruik en het beter gebruiken van de restwarmte? En zit er een grens aan ons datagebruik?

LIVECAST

In verband met de aanbevelingen door het RIVM betreffende het coronavirus, zendt Pakhuis de Zwijger nu dagelijks online programma’s uit waarbij je live en gratis kunt meekijken via de LIVECAST of zelfs mee kunt praten via de Zoom webinar. Reserveer snel en kijk/praat mee via de onderstaande gele buttons.

Praat mee via Zoom Bekijk de LIVECAST

Gegevens

Datum:
dinsdag 30 maart
Tijd:
20:30
Kosten:
Gratis

Wij doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Door maatregelen in verband met corona kunnen activiteiten worden aangepast of geannuleerd. Wijzigingen voorbehouden.

.