Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Dynamische en muzikale solovoorstelling | Kibra Silensio

dinsdag 17 mei - 20:00

€15,00

Kibra Silensio (‘doorbreek de stilte’ in het Papiaments) is een solovoorstelling over de ‘confidential files’ die wij in onze hersenen bewaren. Waarom onderdrukken we bepaalde ervaringen. Hoe dealt de nieuwe Caribische generatie met moeilijke en traumatische belevenissen? Vooral in een community waar je opgroeit met de ”omdat ik het zeg’ en ‘suck it up’ attitude.

Een dynamische en muzikale voorstelling over Ritzah Statia’s zoektocht naar haar ‘database’.

Winnaar Best of Amsterdam Fringe Award
Kibra Silensio won de Best of Amsterdam Fringe Award 2021 en is genomineerd voor de Joop Mulder Plak 2021, de stimuleringsprijs voor talentvolle makers op Oerol.

Het programma vindt plaats op dinsdag 17 mei 20.00 – 21.30 uur en is inclusief nagesprek met maker en speler Ritzah Statia.

De voorstelling is een productie van RIGHTABOUTNOW INC. en is te zien in de theaterzaal van het IJburg College. In samenwerking zorgen we voor activiteitenaanbod met maatschappelijke waarde op IJburg.

De voorstelling is goed te combineren met een maaltijd in het Buurtrestaurant van het IJburg College. Hier serveren we een driegangenmaaltijd voor € 5,00.

Kijk voor meer informatie over Kibra Silensio en tickets op de ticketpagina

 

Gegevens

Datum:
dinsdag 17 mei
Tijd:
20:00
Kosten:
€15,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

IJburg College
Pampuslaan 1 1087 HP

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.

.